Fotoväggar

Fotoväggar. Tre olika modeller, foton utan ramar, foton med breda ramar samt canvas tavlor.

Jag är såld på canvas, men vid närmare eftertanke så anser jag att modellen på översta bilden är en viss typ av fotovägg jag skulle kunna tänka mig ha. Det är inte så dyrt, lättfixat och en sådan ställning rymmer många fotografier till skillnad från canvas och foton med ram.

Mindre foton med breda ramar har sin charm också, speciellt om det är vita ramar. Det behöver inte va en tavla med en ram. Det räcker med större, ramlös tavla och så har man vitt papper/kartong under själva fotot. Tadaa!

Dessa tre rum finns på www.houzz.com.

28.07.2013 kl. 22:48

Flickan från Strömforsen

En fotografisk själ, säger min beskrivning. Det må stämma i och med att jag fotograferar. - Jag kommer att studera fotografi de kommande fyra åren, jag vill utveckla mitt fotograferande till ett yrke.

Det kommer inte bli lätt att satsa på det som ett heltids yrke med tanke på dagens alla fotografer, amatörer såsom professionella, som har sitt eget företag. Men vill man något tillräckligt mycket så ska det gå!

En kille, som studerar ekonomi, som jag snackade med i helgen, sa till mig då jag nämnde att jag börjar studera foto till hösten (minns dock inte ordagrant):

"Du gör ett smart val som väljer att studera foto. Varför? - Tiderna förändras och samhället moderniseras. Folk kommer alltid vilja förgylla sina stora dagar, inte bara privatpersoner, även företag som behöver bilder till sin marknadsföring och kunna nå kunder genom det visuella."

Något i den stilen var hans visa ord, men han förklarade det hela mer detaljerat så jag har svårt att göra honom rättvisa med att försöka återberätta det.

28.07.2013 kl. 19:06

SARAH. 20. NKBY.

WestSide Story. En jordnära, fotografisk själ, som är bosatt i Apt T. Jag spenderar mycket tid på olika håll i världen - eller i nejden. YH Novia Up mediakultur är skolan jag har siktat på i två år och i höst börjar min fyraåriga utbildning till Medianom.

Bloggen innehåller det mesta, som händer i livet - allt från foto till inredning, party och vänner.

Fotografi • Inredning • Party
Vänner • Resa • Musik • Film.

Blogg:
http://westside.blogg.se/
Hemsida:
http://photographicvalues.websida.org
Instagram:
http://instagram.com/ekkiiin

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kategorier

Senaste kommentarer

16.08, 22:35Safe Haven av wonderland
06.08, 15:20Ted av Ellen Sofia
06.08, 14:10Ted av Ellen Sofia