Många kuddar

Pillows, pillows... Ooo jaa, det ska va många kuddar i soffan, så många så man nästan inte själv har plats där. Och ett riktigt snyggt soffbord.

Slarvig, men charmig taklampa som samverkar med sofföverdraget och den övriga interiören samt den vänsterplacerade tavlan. Awe!

31.07.2013 kl. 22:31

Ted

Jag trodde att filmen Ted var endast skruvad. Och här sitter jag med glansiga ögon. Sjukaste, finaste, sorgligaste filmen jag har sett på ett bra tag, allt i en film!

Det är det där lilla med en teddybjörn som bästa vän. Om det hade varit en person så skulle det inte ha varit samma sak, men ett gosedjur för livet. Ens enda vän genom barndomen. Då snackar vi vänskap, hihi.

Mila Kunis levererar än en gång och det var en glad överraskning då Ryan Reynolds var med på ett hörn.

31.07.2013 kl. 22:13

Can't believe it

Surfade runt på YouTube efter lite ny musik. Jag börjar ha spelat sönder de flesta låtar så jag behöver något nytt.

- Jajjamensan, jag fann en super låt, som har rikligt med bas, av två favoriter - Flo Rida och Pitbull "Can't Believe It". Lyssna!

31.07.2013 kl. 18:37

Moral

MORAL:
Life is going to shovel dirt on you, all kinds of dirt. The trick to getting out of the well is to shake it off and take a step up. Each of our troubles is a steppingstone. We can get out of the deepest wells just by not stopping, never giving up! Shake it off and take a step up.

Remember the five simple rules to be happy:

1. Free your heart from hatred - Forgive.

2. Free your mind from worries - Most never happens.

3. Live simply and appreciate what you have.

4. Give more.

5. Expect less from people but more from yourself.

 

Facebook-länk som anknyter till denna moral.

31.07.2013 kl. 20:49

Glas

Det blev en shoppingtur till Kokkola i hopp om att hitta skor till lördagens bröllop. Ack så otur man hade. Jag fann ett par skor som jag har tittat på förut, men förstås fanns inte min storlek så jag ska testa lyckan än en gång i Vasa på fredag!

Lite annat smått och gott kom jag i alla fall hem med.

31.07.2013 kl. 17:32

Magic Mike

Mmm, I know. Hur kunde jag skjuta upp Magic Mike till en kväll som denna. När årgången på filmen är 2012, men som jag sa i mitt tidigare inlägg om Friends with Benefits. - "Perioder då man vill se en viss typ av genre".

Anyhow, nu har jag sett den. Oooh jaa, den skulle man ha sett på bio med en killkompis, som grädden på moset. Haha!

 

Channing Tatum och Joe Manganiello... come to me... ;)

30.07.2013 kl. 23:40

Friends with Benefits

Awesome movie. Jag fattar inte varför jag har skjutit upp med att se Friends with Benefits så länge med tanke på att den ändå är från 2011. Jeez. Bättre sent än aldrig, right. Nåväl vi alla har väl såna perioder då vi endast vill se en viss typ av genre.

Creds till Mila Kunis och Justin Timberlake. De samverkar riktigt bra i den här filmen. Och jag har alltid gillar M.Kunis som skådespelerska. - Ja, tänk om man skulle få ha det det där lilla extra, som på film.

30.07.2013 kl. 21:31

Tegel

Tegelvägg i lägenheter. Charmigt och snyggt. Själv skulle jag vilja ha en tegelvägg i vitt eller ljusgrått. Sedan inreda med ljusa möbler och gröna växter - och golvlampan med bollar (bild 1). Riktigt snyggt!

www.pinterest.com
30.07.2013 kl. 14:37

Detaljer

En glad överraskning väntade mig då syster kom hem från jobbet. Hon hade handlat lite smått och gott från jobbet, Clas Ohlson *blink blink*, till mig.

- Ljus och en Storage-låda (nyhet) till Apt. C. samt lite nytt skolmaterial, en mapp, två anteckningsblock och blyertspennor med fransk tidningstext design. Och förstås svarta och vita ting, sånt ska det va. Tack!

30.07.2013 kl. 13:20

Studio apt.

Är på jakt efter ett köksbord till Apt. C. Först var det tänkt med ett ihopfällbart bord som går att skruvas i väggen, praktiskt. Men det återstår att se vad det finns för andra alternativ.

Inväntar köp av en klädställning från Clas Ohlson alternativt IKEA här snart. Ifal Ikea-resan blir av eller ej.

Apt. C. väntas se ut något i stil med det här. Mitt rum skiljs av från vardagsrummet med en sådan hylla. Fast hyllan jag har är mindre, höjd 2 bredd 4.

www.pinterest.com
30.07.2013 kl. 10:00

Cozy

www.pinterest.com

En regnig dag som denna så skulle det sitta fint med en sån här mysig konstruktion. Kanske efter en lång skoldag eller stressig dag på jobbet, så skulle man bara få sitta och vagga sig till sömns.

29.07.2013 kl. 20:04

Bikbok

http://bikbok.com

Det blev en regnig dag på stan med S. Jag var på jakt efter ett par högklackade skor till lördagens bröllop. Dock misslyckades jag med den jakten och kom hem med två hoodies från BikBok, en svart, tjock med texten Sorority på framsidan och en basic grå av tunnare modell.

 

Jag fastnade även för dessa två t-shirts, men ingen av dem blev ett köp. Ett par fina plagg från Carlings fann jag också, men plånboken tillät ingen av dem. Tyvärr.

29.07.2013 kl. 17:51

Stege av störar

Mitt andra projekt. Jag ska tillverka en stege av störar. När det var storloppis under Jeppisdagarna så fick mamma och jag syn på en försäljare som hade gjort sådana stegar och skulle ha 30 euro för dem - så varför inte tillverka en själv, i och med att vi ändå har X antal störar här hemma.

29.07.2013 kl. 01:04

Kreativ pall

Jag har bestämt mig för två nya projekt. Det här är ett av dem; en pall gjord av böcker, skärp, träfot och en dyna. Charmig och annorlunda, en liten detalj i den kommande lägenheten. Vet inte vad min rumskompis tycker, annars lär jag ha den i mitt så kallade rum.

29.07.2013 kl. 10:00

Ljusa utrymmen

Jag älskar ljusa rum, lägenheter - och när jag säger ljusa, menar jag vita.  Vissa anser att vitt är för sterilt, men jag anser att det inte finns något som är så stilrent och fräscht med ljusa/vita väggar, golv och möbler. Förstås menar jag att det inte ska va helt vitt, utan en färgklick lite här och där,  som pricken över i:et.

Ljust med en färgklick från de gröna växterna. Fräscht.

Trästolparna som skärmar av ett rum och delar upp det till två rum, samt fungerar som en hylla. Kreativt för en liten lägenhet.

 

Bilderna finns på pinterest.com.

29.07.2013 kl. 00:25

SARAH. 20. NKBY.

WestSide Story. En jordnära, fotografisk själ, som är bosatt i Apt T. Jag spenderar mycket tid på olika håll i världen - eller i nejden. YH Novia Up mediakultur är skolan jag har siktat på i två år och i höst börjar min fyraåriga utbildning till Medianom.

Bloggen innehåller det mesta, som händer i livet - allt från foto till inredning, party och vänner.

Fotografi • Inredning • Party
Vänner • Resa • Musik • Film.

Blogg:
http://westside.blogg.se/
Hemsida:
http://photographicvalues.websida.org
Instagram:
http://instagram.com/ekkiiin

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kategorier

Senaste kommentarer

16.08, 22:35Safe Haven av wonderland
06.08, 15:20Ted av Ellen Sofia
06.08, 14:10Ted av Ellen Sofia