Shh...

Jag har halkat lite efter. Fast igår blev det verkligen rena rama missödet med S smart tv. Skärmen damp helt och flimrade som aldrig förut, så vi båda blev ganska så nere under kvällen.

Idag har det varit chillaxande på topplistan och Breaking Dawn 1 & 2 kvällstid. Gemytligt.

15.08.2013 kl. 00:07

Vitt och fräscht

Detta blev absolut bra! Ljus och fin lägenhet för mig och S. Allt är på sin plats och vi trivs bra, inleder småningom andra natten i Apt. C.

12.08.2013 kl. 22:13

Details

Äntligen hade farsan tid att hjälpa till med den största flytten. Säng, garderob, soffa och hylla. Allt är nu på plats och jag är helt mörbultad i kroppen!

Upptäckte också när jag skulle tvätta mina vita jeans att det var blod på dem, på knät, från i torsdags. När jag då tar en titt på mitt knä så var det skrubbsår... Shiet. Jag har inte lagt märke till nått, men då när jag gjorde det så fick jag värk i de. Det blev ju inte bättre av att konka tunga möbler.

Jag gav mig själv en käftsmäll idag... inte med vilje förstås. Handen slant när vi skulle lyfta ner garderoben från flakbilen så då slog jag till mig själv. Näsan mådde inte så bra efteråt.

Tur och otur har jag haft idag. Känns som att jag bara har haft otur...

10.08.2013 kl. 22:41

Undvikit ångest och krabbis

Konstens Natt i Vasa var helt bra. Å andra sidan skulle jag ha kunnat skippa det och stannat hemma. Då skulle jag ha sluppit ångesten som jag hade på fredagen och en dålig krabbis.

 

10.08.2013 kl. 11:30

Konstens natt


 

Konstens Natt i Vasa ikväll då!

Återstår att se om den levererar i år igen. Ska ni ut ikväll?

08.08.2013 kl. 18:00

Romania delivers!


 

Jag har fastnat för en ny 2013 låt, Susanu ft. Salam - Esti Bomba. Och varför jag fattade tycke för den var för att den är rumänsk. Jag tänkte inte på det förrän jag checkade va det var för språk.

Rumänsk musik har jag verkligen fattat tycke för. Upptempo och bra beats.

Se nu: Inna, AntoniaAndreea Bănică, Alexandra Stan, Xonia, Ruby.

08.08.2013 kl. 11:35

Sneaky peeky

Sneak peek från Apt. C. Jag var ju som sagt dit och packade upp saker ikväll. Monterade hemmabiosystemet än en gång och det fungerade prima. Nu vill jag främst få dit hyllan, sängen och soffan. Så man ser helheten och så vi får fylla hyllan.

07.08.2013 kl. 23:42

Apt. C

I juli då vi skrev på hyresavtalet.

Äntligen så har vi fått nycklarna till lägenheten! Det var på tiden, i och med att S börjar skolan på måndag. Själv har jag ännu tre veckor på mig innan skolan börjar, fast jag flyttar nog in samtidigt som S.

Vi har båda flyttat lite grejer dit. S har fått lite mera dit än mig, men för min del så återstår bara de större möblerna. Bl.a. hylla, säng, soffa, garderob.

Ska ta en trip dit ikväll igen med lite mera grejer så jag har något att göra och så man får de undanstökat så fort som möjligt.

07.08.2013 kl. 17:52

Klippt, färgat och klart!

Jag for en sväng till Vasa igår, slaggade på systers soffa och höll Saiko sällskap fram till kl 15 då Bigsis' kom från jobbet. Spenderade eftermiddagen där tills jag drog till Solf.

Sääsi tog itu med mitt hår på kvällen, färgade och klippte. Det har inte blivit färgat sen april, tror de är längsta tiden jag har låtit de vara. Vanligtvis brukar jag färga det typ varannan månad.

I alla fall bestod gårkvällen och natten av mycket hårfärgning, tv-serier, skratt och en del missnöjen.

06.08.2013 kl. 12:56

Outfit

Nelly: Gunvi Top | Cubus: Jeans | Cipcap: Duffy Wedge Sneakers

 

Lite såhär såg jag ut igår på bröllopet. Det var tänkt att jag skulle ha klänningen som jag hade på EFÖ-avslutningen i maj. Den är kortare fram och längre bak, men risken var att jag kunde kliva på den ifall jag skulle sätta mig på huk eller nått.

Så för att kunna röra mig fritt så klickade jag hem linnet från Nelly och matchade med vita jeans och de nya skorna - enda minuset med dom var att jag inte hade gått in dom.

04.08.2013 kl. 22:51

Lovely wedding

Otroligt fint bröllop igår i Oravais kyrka och vid Kimo bruk där festen hölls. Det var lika varmt som i södern, så jag höll på förångas när jag sprang på med kameran i högst hugg hela kvällen. Förstås blev det lite svalare då kvällen nalkades.

Jag måste dock erkänna att jag blev rätt så trött på slutrakan då klockan närmade sig midnatt. Fötterna värkte och handen krampade. Min tanke var "jag tänker aldrig hålla i en kamera igen...". Det är inget som egentligen ska sägas högt från min sida...

Idag har jag känslan som att jag var på ett 10h workout pass igår. Värk i höger lår och arm, kan inte gå normalt eller lyfta saker normalt. Otroligt... Så dagen har spenderats vid datorn, rensat och redigerat närmare 300 bilder, och har ett par hundra som återstår.

04.08.2013 kl. 22:21

Duffy

Finally. Jag hade turen på min sida då jag besökte Cipcap i Stenhaga. Dom hade Duffy Wedge Sneakers i min storlek, som dom inte hade i Kokkola. Vilken fröjd! Nu kan jag röra mig hur bra som helst imorgon under bröllopet, då jag ska vara på flera ställen samtidigt.

02.08.2013 kl. 23:52

Last stop in EuropeJag ångrar såå mycket att jag inte köpte biljett då de släppte Rihanna-biljetterna i november 2012! Nästa gång hon kommer till Finland så ska jag fanimej ta del av upplevelsen!
01.08.2013 kl. 21:32

Talangfull kille


Talangfull kille på 12 år, 2010. Här ⇩ är han då 3 år senare, 15 år med egen låt, Señorita, och sexig. Hihi. Jag är ju som sagt svag för spanjorer.
 

 

Cover: Abraham MateoTe voy a amar - Acel Fernando

 

Han påminner om Finlands unga stjärnskott Isac Elliot med sin låt New Way Home.

01.08.2013 kl. 20:14

Augusti

Det är augusti, people! Tjugofem dagar tills skolstarten drar igång för min del och förhoppningsvis bara några dagar tills vi får lägenhetsnycklarna. Börjar bli otålig.

 

- Idag blir det mat hos fasters.

- Imorgon Kimo för att se var bröllopsfesten ska äga rum, sen vidare till Vasa så Sandra får ta itu med mitt hår, och ifall jag skulle råka finna ett par skor.

- Lördag bröllopsfotograferande fr.o.m. kl.17 och in på natten.

01.08.2013 kl. 11:31

SARAH. 20. NKBY.

WestSide Story. En jordnära, fotografisk själ, som är bosatt i Apt T. Jag spenderar mycket tid på olika håll i världen - eller i nejden. YH Novia Up mediakultur är skolan jag har siktat på i två år och i höst börjar min fyraåriga utbildning till Medianom.

Bloggen innehåller det mesta, som händer i livet - allt från foto till inredning, party och vänner.

Fotografi • Inredning • Party
Vänner • Resa • Musik • Film.

Blogg:
http://westside.blogg.se/
Hemsida:
http://photographicvalues.websida.org
Instagram:
http://instagram.com/ekkiiin

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kategorier

Senaste kommentarer

16.08, 22:35Safe Haven av wonderland
06.08, 15:20Ted av Ellen Sofia
06.08, 14:10Ted av Ellen Sofia