Espaniola | New England

Lampa och kuddar | Jotex.

Filt | Tuuri

17.09.2013 kl. 22:14

Buddha

15.09.2013 kl. 21:32

Work B**ch!


När Johannes nämnde att B.Spears nya singel hade läckt ut idag och att den heter "Work Bitch" så var min första tanke - "En låt som jag har på känn att jag kommer digga!". Klart jag hade rätt, den är super!
15.09.2013 kl. 21:29

Home

Detaljer i vardagsrummet i Apt. T.

01.09.2013 kl. 21:13

iDream

Vi, mamma, Mia och jag, har konkat flyttlass till nya lägenheten idag. Värsta träningspasset, men äntligen är, nästan, allt på plats! Det är ännu en Jysk leverans som vi beställde idag, som innehåller vardagsrumsbord, tvbord och matbordsset. Leveransen borde komma denna kommande vecka om jag har tur, annars dröjer det till följande.

Det lär bli en lugn Veneziansk för min del. Konstigt nog. Jag är helt slut så jag skulle inte orka med något annat, trots en del alternativa planer och erbjudanden jag har fått. Det tar emot.

31.08.2013 kl. 20:05

Apartment T

Nu har jag en sak mindre att fundera över. Jag och mamma var och tittade på en ny lägenhet, fast i Nykarleby, idag. Den var i helt bra skick om man bortser från de mindre smakliga blåa tapeterna samt ljuslila tambur. Turligt nog så är de flesta möbler, som jag äger, vita samt andra ljusa föremål, vilka tar fokus från väggarna.

Det blir att polera och göra den fräsch under veckans gång och i helgen blir det att åka med flyttlass från Apt C till Apt T. Så förhoppningsvis har jag stadgat mig redan i helgen!
 

Från smakliga och nyrenoverade Apt C. bytte jag ner mig till boendevänliga Apt T.
Från stora Vasa till mindre Jeppis till minsta Nykarleby.

Apartment C, övriga bilder.

26.08.2013 kl. 23:58

Händelserik

Efter en händelserik helg med Finlands största loppmarknad, Juthbackamarknaden, och Marknadsrock med vänner i fredags. Samt hundvakt åt Bigsis' igår så är det skönt med söndag - lite mindre hektisk.

Dagens planer består bland annat av att föra grejer till loppis och födelsedagskaffe vid en villa. Eventuella flyttlass blir det kanske också.

25.08.2013 kl. 12:15

Boktjuven

Till min förvåning då jag surfade på YouTube idag, när jag kikade på "Rekommenderar" så poppade "The Book Thief" fram.

Jag hade absolut inte förväntat mig att det skulle göras en filmatisering av Markus Zusak bästsäljare "Boktjuven". Det är den mest fängslande boken jag har läst, ever. Jag läste den för två-tre år sedan endera i slutet av tvåan i gymnasiet eller i början av trean, och hade en muntlig presentation om den.

Jag rekommenderar den starkt, ett måste!

 

23.08.2013 kl. 12:40

Miss you

Det verkar som att det nappade på Apt C idag. Jag skjutsade hem S till Vasa och jag hann bara dit så fick jag besked om att det var ett par, som hade möjlighet att komma och se på lägenheten på eftermiddagen.

Inget kaffe vid Bigsis' blev det då. Men en lägenhet fattigare verkar vi bli. Både lycka och sorg.

23.08.2013 kl. 00:45

OBS! Söker du lägenhet?

OBS! Är det någon som är i behov av en lägenhet, 2r+kv 47kvm och ev. bilplats, i Jakobstad? Tag gärna kontakt eller sprid vidare detta meddelande.

 

Helt ny renoverad tvåa. Mycket fin, rymlig och fräsch. Hyrs via fastighetsbyrån, WH Invest, tag gärna kontakt med dom för mera information.

21.08.2013 kl. 10:54

Do it yourself

I'm gonna miss this place. Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, inte alls. Vi får se nudå om mäklaren hittar någon annan hyresgäst som kan ersätta oss. Förhoppningsvis så får dom fixat det snabbt i och med att jag börjar skolan nästan vecka och då tror jag att det blir mycket om jag ska hinna med skola och flytt.

21.08.2013 kl. 10:39

Apt C. sofa

Apt C. soffan som vi tillbringar mesta delen av tiden i då vi tittar på film. Saknas ännu två fotpallar så vi verkligen kan mysa ner oss och ha det bekvämt. 

17.08.2013 kl. 10:00

Safe Haven

Safe Haven. En så otroligt fin och känslofylld film - drama, mystik och romantik. Ögonen tårades upp för att den var så fin och musklerna i hela kroppen spändes då mystiken och spänningen smög på. En sevärd 2013-film! Ögongodis finns också med i filmen, Josh Duhamel, som både S och jag satt och ögnade efter...

 

Ett roligt scenario som hände när jag och S tittade på den imorse. Vi hann inte se klart den innan hon skulle till skolan, så vi fortsatte att se den då hon slutade. Under tiden väntade vi också på mäklaren som skulle komma kring 13-tiden.

Det var under en lite mera spännande scen i filmen då vi satt ihopkrupna i soffan med benen uppe på soffbordet (glasskiva), som dörrklockan mittiallt skrällde högt. Och SHIET va vi blev vettskrämda så vi dunkade båda fötterna i glasskivan. Vi trodde faktiskt där ett tag att glasskivan skulle gå sönder om det hade varit en lite kraftigare smäll. Skrattandes öppnade vi dörren och där kommer mäklaren in och hakar på i skrattsalvan när vi förklarar vad som hände!

16.08.2013 kl. 20:52

Sporrande ord

 

Jag kände mig lite kreativ idag. Köpte blank canvas och väggtext från Erkin Halli och tadaaa, en tavla. Det behövdes lite sporrande ord här i lägenheten, Apt C.

16.08.2013 kl. 19:41

Liv i plantan

Jag ville ha en grön växt, som hänger över kanten på en Expedit-hylla från IKEA. Den längsta jag fann från Sunds trädgård så hänger endast till halva hyllan - hade gärna velat ha en som skulle gå nästan till golvet.

16.08.2013 kl. 19:15

SARAH. 20. NKBY.

WestSide Story. En jordnära, fotografisk själ, som är bosatt i Apt T. Jag spenderar mycket tid på olika håll i världen - eller i nejden. YH Novia Up mediakultur är skolan jag har siktat på i två år och i höst börjar min fyraåriga utbildning till Medianom.

Bloggen innehåller det mesta, som händer i livet - allt från foto till inredning, party och vänner.

Fotografi • Inredning • Party
Vänner • Resa • Musik • Film.

Blogg:
http://westside.blogg.se/
Hemsida:
http://photographicvalues.websida.org
Instagram:
http://instagram.com/ekkiiin

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kategorier

Senaste kommentarer

16.08, 22:35Safe Haven av wonderland
06.08, 15:20Ted av Ellen Sofia
06.08, 14:10Ted av Ellen Sofia