Boktjuven

Till min förvåning då jag surfade på YouTube idag, när jag kikade på "Rekommenderar" så poppade "The Book Thief" fram.

Jag hade absolut inte förväntat mig att det skulle göras en filmatisering av Markus Zusak bästsäljare "Boktjuven". Det är den mest fängslande boken jag har läst, ever. Jag läste den för två-tre år sedan endera i slutet av tvåan i gymnasiet eller i början av trean, och hade en muntlig presentation om den.

Jag rekommenderar den starkt, ett måste!

 

23.08.2013 kl. 12:40

Safe Haven

Safe Haven. En så otroligt fin och känslofylld film - drama, mystik och romantik. Ögonen tårades upp för att den var så fin och musklerna i hela kroppen spändes då mystiken och spänningen smög på. En sevärd 2013-film! Ögongodis finns också med i filmen, Josh Duhamel, som både S och jag satt och ögnade efter...

 

Ett roligt scenario som hände när jag och S tittade på den imorse. Vi hann inte se klart den innan hon skulle till skolan, så vi fortsatte att se den då hon slutade. Under tiden väntade vi också på mäklaren som skulle komma kring 13-tiden.

Det var under en lite mera spännande scen i filmen då vi satt ihopkrupna i soffan med benen uppe på soffbordet (glasskiva), som dörrklockan mittiallt skrällde högt. Och SHIET va vi blev vettskrämda så vi dunkade båda fötterna i glasskivan. Vi trodde faktiskt där ett tag att glasskivan skulle gå sönder om det hade varit en lite kraftigare smäll. Skrattandes öppnade vi dörren och där kommer mäklaren in och hakar på i skrattsalvan när vi förklarar vad som hände!

16.08.2013 kl. 20:52

Ted

Jag trodde att filmen Ted var endast skruvad. Och här sitter jag med glansiga ögon. Sjukaste, finaste, sorgligaste filmen jag har sett på ett bra tag, allt i en film!

Det är det där lilla med en teddybjörn som bästa vän. Om det hade varit en person så skulle det inte ha varit samma sak, men ett gosedjur för livet. Ens enda vän genom barndomen. Då snackar vi vänskap, hihi.

Mila Kunis levererar än en gång och det var en glad överraskning då Ryan Reynolds var med på ett hörn.

31.07.2013 kl. 22:13

Magic Mike

Mmm, I know. Hur kunde jag skjuta upp Magic Mike till en kväll som denna. När årgången på filmen är 2012, men som jag sa i mitt tidigare inlägg om Friends with Benefits. - "Perioder då man vill se en viss typ av genre".

Anyhow, nu har jag sett den. Oooh jaa, den skulle man ha sett på bio med en killkompis, som grädden på moset. Haha!

 

Channing Tatum och Joe Manganiello... come to me... ;)

30.07.2013 kl. 23:40

Friends with Benefits

Awesome movie. Jag fattar inte varför jag har skjutit upp med att se Friends with Benefits så länge med tanke på att den ändå är från 2011. Jeez. Bättre sent än aldrig, right. Nåväl vi alla har väl såna perioder då vi endast vill se en viss typ av genre.

Creds till Mila Kunis och Justin Timberlake. De samverkar riktigt bra i den här filmen. Och jag har alltid gillar M.Kunis som skådespelerska. - Ja, tänk om man skulle få ha det det där lilla extra, som på film.

30.07.2013 kl. 21:31

SARAH. 20. NKBY.

WestSide Story. En jordnära, fotografisk själ, som är bosatt i Apt T. Jag spenderar mycket tid på olika håll i världen - eller i nejden. YH Novia Up mediakultur är skolan jag har siktat på i två år och i höst börjar min fyraåriga utbildning till Medianom.

Bloggen innehåller det mesta, som händer i livet - allt från foto till inredning, party och vänner.

Fotografi • Inredning • Party
Vänner • Resa • Musik • Film.

Blogg:
http://westside.blogg.se/
Hemsida:
http://photographicvalues.websida.org
Instagram:
http://instagram.com/ekkiiin

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kategorier

Senaste kommentarer

16.08, 22:35Safe Haven av wonderland
06.08, 15:20Ted av Ellen Sofia
06.08, 14:10Ted av Ellen Sofia