Händelserik

Efter en händelserik helg med Finlands största loppmarknad, Juthbackamarknaden, och Marknadsrock med vänner i fredags. Samt hundvakt åt Bigsis' igår så är det skönt med söndag - lite mindre hektisk.

Dagens planer består bland annat av att föra grejer till loppis och födelsedagskaffe vid en villa. Eventuella flyttlass blir det kanske också.

25.08.2013 kl. 12:15

Miss you

Det verkar som att det nappade på Apt C idag. Jag skjutsade hem S till Vasa och jag hann bara dit så fick jag besked om att det var ett par, som hade möjlighet att komma och se på lägenheten på eftermiddagen.

Inget kaffe vid Bigsis' blev det då. Men en lägenhet fattigare verkar vi bli. Både lycka och sorg.

23.08.2013 kl. 00:45

OBS! Söker du lägenhet?

OBS! Är det någon som är i behov av en lägenhet, 2r+kv 47kvm och ev. bilplats, i Jakobstad? Tag gärna kontakt eller sprid vidare detta meddelande.

 

Helt ny renoverad tvåa. Mycket fin, rymlig och fräsch. Hyrs via fastighetsbyrån, WH Invest, tag gärna kontakt med dom för mera information.

21.08.2013 kl. 10:54

Do it yourself

I'm gonna miss this place. Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, inte alls. Vi får se nudå om mäklaren hittar någon annan hyresgäst som kan ersätta oss. Förhoppningsvis så får dom fixat det snabbt i och med att jag börjar skolan nästan vecka och då tror jag att det blir mycket om jag ska hinna med skola och flytt.

21.08.2013 kl. 10:39

Apt C. sofa

Apt C. soffan som vi tillbringar mesta delen av tiden i då vi tittar på film. Saknas ännu två fotpallar så vi verkligen kan mysa ner oss och ha det bekvämt. 

17.08.2013 kl. 10:00

Sporrande ord

 

Jag kände mig lite kreativ idag. Köpte blank canvas och väggtext från Erkin Halli och tadaaa, en tavla. Det behövdes lite sporrande ord här i lägenheten, Apt C.

16.08.2013 kl. 19:41

Liv i plantan

Jag ville ha en grön växt, som hänger över kanten på en Expedit-hylla från IKEA. Den längsta jag fann från Sunds trädgård så hänger endast till halva hyllan - hade gärna velat ha en som skulle gå nästan till golvet.

16.08.2013 kl. 19:15

Shh...

Jag har halkat lite efter. Fast igår blev det verkligen rena rama missödet med S smart tv. Skärmen damp helt och flimrade som aldrig förut, så vi båda blev ganska så nere under kvällen.

Idag har det varit chillaxande på topplistan och Breaking Dawn 1 & 2 kvällstid. Gemytligt.

15.08.2013 kl. 00:07

Vitt och fräscht

Detta blev absolut bra! Ljus och fin lägenhet för mig och S. Allt är på sin plats och vi trivs bra, inleder småningom andra natten i Apt. C.

12.08.2013 kl. 22:13

Details

Äntligen hade farsan tid att hjälpa till med den största flytten. Säng, garderob, soffa och hylla. Allt är nu på plats och jag är helt mörbultad i kroppen!

Upptäckte också när jag skulle tvätta mina vita jeans att det var blod på dem, på knät, från i torsdags. När jag då tar en titt på mitt knä så var det skrubbsår... Shiet. Jag har inte lagt märke till nått, men då när jag gjorde det så fick jag värk i de. Det blev ju inte bättre av att konka tunga möbler.

Jag gav mig själv en käftsmäll idag... inte med vilje förstås. Handen slant när vi skulle lyfta ner garderoben från flakbilen så då slog jag till mig själv. Näsan mådde inte så bra efteråt.

Tur och otur har jag haft idag. Känns som att jag bara har haft otur...

10.08.2013 kl. 22:41

Sneaky peeky

Sneak peek från Apt. C. Jag var ju som sagt dit och packade upp saker ikväll. Monterade hemmabiosystemet än en gång och det fungerade prima. Nu vill jag främst få dit hyllan, sängen och soffan. Så man ser helheten och så vi får fylla hyllan.

07.08.2013 kl. 23:42

Apt. C

I juli då vi skrev på hyresavtalet.

Äntligen så har vi fått nycklarna till lägenheten! Det var på tiden, i och med att S börjar skolan på måndag. Själv har jag ännu tre veckor på mig innan skolan börjar, fast jag flyttar nog in samtidigt som S.

Vi har båda flyttat lite grejer dit. S har fått lite mera dit än mig, men för min del så återstår bara de större möblerna. Bl.a. hylla, säng, soffa, garderob.

Ska ta en trip dit ikväll igen med lite mera grejer så jag har något att göra och så man får de undanstökat så fort som möjligt.

07.08.2013 kl. 17:52

SARAH. 20. NKBY.

WestSide Story. En jordnära, fotografisk själ, som är bosatt i Apt T. Jag spenderar mycket tid på olika håll i världen - eller i nejden. YH Novia Up mediakultur är skolan jag har siktat på i två år och i höst börjar min fyraåriga utbildning till Medianom.

Bloggen innehåller det mesta, som händer i livet - allt från foto till inredning, party och vänner.

Fotografi • Inredning • Party
Vänner • Resa • Musik • Film.

Blogg:
http://westside.blogg.se/
Hemsida:
http://photographicvalues.websida.org
Instagram:
http://instagram.com/ekkiiin

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kategorier

Senaste kommentarer

16.08, 22:35Safe Haven av wonderland
06.08, 15:20Ted av Ellen Sofia
06.08, 14:10Ted av Ellen Sofia