Många kuddar

Pillows, pillows... Ooo jaa, det ska va många kuddar i soffan, så många så man nästan inte själv har plats där. Och ett riktigt snyggt soffbord.

Slarvig, men charmig taklampa som samverkar med sofföverdraget och den övriga interiören samt den vänsterplacerade tavlan. Awe!

31.07.2013 kl. 22:31

Tegel

Tegelvägg i lägenheter. Charmigt och snyggt. Själv skulle jag vilja ha en tegelvägg i vitt eller ljusgrått. Sedan inreda med ljusa möbler och gröna växter - och golvlampan med bollar (bild 1). Riktigt snyggt!

www.pinterest.com
30.07.2013 kl. 14:37

Studio apt.

Är på jakt efter ett köksbord till Apt. C. Först var det tänkt med ett ihopfällbart bord som går att skruvas i väggen, praktiskt. Men det återstår att se vad det finns för andra alternativ.

Inväntar köp av en klädställning från Clas Ohlson alternativt IKEA här snart. Ifal Ikea-resan blir av eller ej.

Apt. C. väntas se ut något i stil med det här. Mitt rum skiljs av från vardagsrummet med en sådan hylla. Fast hyllan jag har är mindre, höjd 2 bredd 4.

www.pinterest.com
30.07.2013 kl. 10:00

Cozy

www.pinterest.com

En regnig dag som denna så skulle det sitta fint med en sån här mysig konstruktion. Kanske efter en lång skoldag eller stressig dag på jobbet, så skulle man bara få sitta och vagga sig till sömns.

29.07.2013 kl. 20:04

Stege av störar

Mitt andra projekt. Jag ska tillverka en stege av störar. När det var storloppis under Jeppisdagarna så fick mamma och jag syn på en försäljare som hade gjort sådana stegar och skulle ha 30 euro för dem - så varför inte tillverka en själv, i och med att vi ändå har X antal störar här hemma.

29.07.2013 kl. 01:04

Ljusa utrymmen

Jag älskar ljusa rum, lägenheter - och när jag säger ljusa, menar jag vita.  Vissa anser att vitt är för sterilt, men jag anser att det inte finns något som är så stilrent och fräscht med ljusa/vita väggar, golv och möbler. Förstås menar jag att det inte ska va helt vitt, utan en färgklick lite här och där,  som pricken över i:et.

Ljust med en färgklick från de gröna växterna. Fräscht.

Trästolparna som skärmar av ett rum och delar upp det till två rum, samt fungerar som en hylla. Kreativt för en liten lägenhet.

 

Bilderna finns på pinterest.com.

29.07.2013 kl. 00:25

Fotoväggar

Fotoväggar. Tre olika modeller, foton utan ramar, foton med breda ramar samt canvas tavlor.

Jag är såld på canvas, men vid närmare eftertanke så anser jag att modellen på översta bilden är en viss typ av fotovägg jag skulle kunna tänka mig ha. Det är inte så dyrt, lättfixat och en sådan ställning rymmer många fotografier till skillnad från canvas och foton med ram.

Mindre foton med breda ramar har sin charm också, speciellt om det är vita ramar. Det behöver inte va en tavla med en ram. Det räcker med större, ramlös tavla och så har man vitt papper/kartong under själva fotot. Tadaa!

Dessa tre rum finns på www.houzz.com.

28.07.2013 kl. 22:48

SARAH. 20. NKBY.

WestSide Story. En jordnära, fotografisk själ, som är bosatt i Apt T. Jag spenderar mycket tid på olika håll i världen - eller i nejden. YH Novia Up mediakultur är skolan jag har siktat på i två år och i höst börjar min fyraåriga utbildning till Medianom.

Bloggen innehåller det mesta, som händer i livet - allt från foto till inredning, party och vänner.

Fotografi • Inredning • Party
Vänner • Resa • Musik • Film.

Blogg:
http://westside.blogg.se/
Hemsida:
http://photographicvalues.websida.org
Instagram:
http://instagram.com/ekkiiin

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kategorier

Senaste kommentarer

16.08, 22:35Safe Haven av wonderland
06.08, 15:20Ted av Ellen Sofia
06.08, 14:10Ted av Ellen Sofia