Undvikit ångest och krabbis

Konstens Natt i Vasa var helt bra. Å andra sidan skulle jag ha kunnat skippa det och stannat hemma. Då skulle jag ha sluppit ångesten som jag hade på fredagen och en dålig krabbis.

 

10.08.2013 kl. 11:30

Konstens natt


 

Konstens Natt i Vasa ikväll då!

Återstår att se om den levererar i år igen. Ska ni ut ikväll?

08.08.2013 kl. 18:00

Klippt, färgat och klart!

Jag for en sväng till Vasa igår, slaggade på systers soffa och höll Saiko sällskap fram till kl 15 då Bigsis' kom från jobbet. Spenderade eftermiddagen där tills jag drog till Solf.

Sääsi tog itu med mitt hår på kvällen, färgade och klippte. Det har inte blivit färgat sen april, tror de är längsta tiden jag har låtit de vara. Vanligtvis brukar jag färga det typ varannan månad.

I alla fall bestod gårkvällen och natten av mycket hårfärgning, tv-serier, skratt och en del missnöjen.

06.08.2013 kl. 12:56

Outfit

Nelly: Gunvi Top | Cubus: Jeans | Cipcap: Duffy Wedge Sneakers

 

Lite såhär såg jag ut igår på bröllopet. Det var tänkt att jag skulle ha klänningen som jag hade på EFÖ-avslutningen i maj. Den är kortare fram och längre bak, men risken var att jag kunde kliva på den ifall jag skulle sätta mig på huk eller nått.

Så för att kunna röra mig fritt så klickade jag hem linnet från Nelly och matchade med vita jeans och de nya skorna - enda minuset med dom var att jag inte hade gått in dom.

04.08.2013 kl. 22:51

Lovely wedding

Otroligt fint bröllop igår i Oravais kyrka och vid Kimo bruk där festen hölls. Det var lika varmt som i södern, så jag höll på förångas när jag sprang på med kameran i högst hugg hela kvällen. Förstås blev det lite svalare då kvällen nalkades.

Jag måste dock erkänna att jag blev rätt så trött på slutrakan då klockan närmade sig midnatt. Fötterna värkte och handen krampade. Min tanke var "jag tänker aldrig hålla i en kamera igen...". Det är inget som egentligen ska sägas högt från min sida...

Idag har jag känslan som att jag var på ett 10h workout pass igår. Värk i höger lår och arm, kan inte gå normalt eller lyfta saker normalt. Otroligt... Så dagen har spenderats vid datorn, rensat och redigerat närmare 300 bilder, och har ett par hundra som återstår.

04.08.2013 kl. 22:21

Duffy

Finally. Jag hade turen på min sida då jag besökte Cipcap i Stenhaga. Dom hade Duffy Wedge Sneakers i min storlek, som dom inte hade i Kokkola. Vilken fröjd! Nu kan jag röra mig hur bra som helst imorgon under bröllopet, då jag ska vara på flera ställen samtidigt.

02.08.2013 kl. 23:52

Augusti

Det är augusti, people! Tjugofem dagar tills skolstarten drar igång för min del och förhoppningsvis bara några dagar tills vi får lägenhetsnycklarna. Börjar bli otålig.

 

- Idag blir det mat hos fasters.

- Imorgon Kimo för att se var bröllopsfesten ska äga rum, sen vidare till Vasa så Sandra får ta itu med mitt hår, och ifall jag skulle råka finna ett par skor.

- Lördag bröllopsfotograferande fr.o.m. kl.17 och in på natten.

01.08.2013 kl. 11:31

Moral

MORAL:
Life is going to shovel dirt on you, all kinds of dirt. The trick to getting out of the well is to shake it off and take a step up. Each of our troubles is a steppingstone. We can get out of the deepest wells just by not stopping, never giving up! Shake it off and take a step up.

Remember the five simple rules to be happy:

1. Free your heart from hatred - Forgive.

2. Free your mind from worries - Most never happens.

3. Live simply and appreciate what you have.

4. Give more.

5. Expect less from people but more from yourself.

 

Facebook-länk som anknyter till denna moral.

31.07.2013 kl. 20:49

Glas

Det blev en shoppingtur till Kokkola i hopp om att hitta skor till lördagens bröllop. Ack så otur man hade. Jag fann ett par skor som jag har tittat på förut, men förstås fanns inte min storlek så jag ska testa lyckan än en gång i Vasa på fredag!

Lite annat smått och gott kom jag i alla fall hem med.

31.07.2013 kl. 17:32

Detaljer

En glad överraskning väntade mig då syster kom hem från jobbet. Hon hade handlat lite smått och gott från jobbet, Clas Ohlson *blink blink*, till mig.

- Ljus och en Storage-låda (nyhet) till Apt. C. samt lite nytt skolmaterial, en mapp, två anteckningsblock och blyertspennor med fransk tidningstext design. Och förstås svarta och vita ting, sånt ska det va. Tack!

30.07.2013 kl. 13:20

Bikbok

http://bikbok.com

Det blev en regnig dag på stan med S. Jag var på jakt efter ett par högklackade skor till lördagens bröllop. Dock misslyckades jag med den jakten och kom hem med två hoodies från BikBok, en svart, tjock med texten Sorority på framsidan och en basic grå av tunnare modell.

 

Jag fastnade även för dessa två t-shirts, men ingen av dem blev ett köp. Ett par fina plagg från Carlings fann jag också, men plånboken tillät ingen av dem. Tyvärr.

29.07.2013 kl. 17:51

Flickan från Strömforsen

En fotografisk själ, säger min beskrivning. Det må stämma i och med att jag fotograferar. - Jag kommer att studera fotografi de kommande fyra åren, jag vill utveckla mitt fotograferande till ett yrke.

Det kommer inte bli lätt att satsa på det som ett heltids yrke med tanke på dagens alla fotografer, amatörer såsom professionella, som har sitt eget företag. Men vill man något tillräckligt mycket så ska det gå!

En kille, som studerar ekonomi, som jag snackade med i helgen, sa till mig då jag nämnde att jag börjar studera foto till hösten (minns dock inte ordagrant):

"Du gör ett smart val som väljer att studera foto. Varför? - Tiderna förändras och samhället moderniseras. Folk kommer alltid vilja förgylla sina stora dagar, inte bara privatpersoner, även företag som behöver bilder till sin marknadsföring och kunna nå kunder genom det visuella."

Något i den stilen var hans visa ord, men han förklarade det hela mer detaljerat så jag har svårt att göra honom rättvisa med att försöka återberätta det.

28.07.2013 kl. 19:06

SARAH. 20. NKBY.

WestSide Story. En jordnära, fotografisk själ, som är bosatt i Apt T. Jag spenderar mycket tid på olika håll i världen - eller i nejden. YH Novia Up mediakultur är skolan jag har siktat på i två år och i höst börjar min fyraåriga utbildning till Medianom.

Bloggen innehåller det mesta, som händer i livet - allt från foto till inredning, party och vänner.

Fotografi • Inredning • Party
Vänner • Resa • Musik • Film.

Blogg:
http://westside.blogg.se/
Hemsida:
http://photographicvalues.websida.org
Instagram:
http://instagram.com/ekkiiin

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kategorier

Senaste kommentarer

16.08, 22:35Safe Haven av wonderland
06.08, 15:20Ted av Ellen Sofia
06.08, 14:10Ted av Ellen Sofia